ПОРТАЛ СРПСКА КЊИЖЕВНА КРИТИКА

Бомарше

Примарни табови

Преузмите MARCXML
000 nam 22 uu 4500
001 11031047
003 SI-MaCOB
005 20180219000000.0
008 910705s ||||f||||||||||||srp||
040 |aBMSNS
245 10|aБомарше|b|cБогдан Поповић.
720 |aPopović, Bogdan
250 |amonographic
260 |aБеоград|bСрпска књижевна задруга|c1925
300 |a164, [2] стр. ; 20 cm.
500 |aНапомене и библиографске референце уз текст.
500 |aСа потписом Момчила Милошевића, М ПБ23 3. 70036
600 1 |aBeaumarchais, Pierre Augustin Caron de|d1732-1799
080 |a821.133.1.09
440 |aСрпска књижевна задруга ; коло 28, бр. 188
210 1 |a
520 |a
540 |a
700 1 |aБогдан|eauthor|u
710 2 |a
700 1 |a|eeditor
700 1 |a|etranslator
856 |u
500 |a
650 1 |aBeaumarchais, Pierre Augustin Caron de (1732-1799)
650 1 |aБомарше Пјер Огистен Карон де (1732-1799)
500 |a
020 |a
022 |a
024 |a|2doi
856 |u
773 0 |t|p|a, author|x
500 |a(Српска књижевна задруга ; коло 28, бр. 188)
|aauthor