ПОРТАЛ СРПСКА КЊИЖЕВНА КРИТИКА

Из теорије књижевности

Примарни табови

Преузмите MARCXML
000 nam 22 uu 4500
008 s ||||||||||||||||||||||
245 10|aИз теорије књижевности|b
210 1 |a
655 7|a
520 |a
540 |a
700 1 |aБогдан|eauthor|u
710 2 |a
700 1 |a|eeditor
700 1 |a|etranslator
260 |aБеоград|bШтампарија Саве Раденковића и брата|c1910
856 |u
500 |a
650 1 |a
500 |a
020 |a
022 |a
024 |a|2doi
856 |u
773 0 |t|p|a, author|x
500 |aПо предавањима Богдана Поповића.
|aauthor