ПОРТАЛ СРПСКА КЊИЖЕВНА КРИТИКА

Сима Матавуљ

Примарни табови

Преузмите MARCXML
000 nam 22 uu 4500
008 s |||||||||||||||||српски||
245 10|aСима Матавуљ|b/ говорио на св. Саву 1909-е на свечаном скупу књижевног одељења Матице Српске|c
700 1 |a|e
505 0 |a
250 |a
250 |amonographic
260 |aСомбор|bШтампарија М. Бикара и Другова|c1909
520 |a
020 |a
300 |a
500 |a
650 1 |a|z|y
082 0 |a|221
050 2|a